KultúrTér

Hello 2022!

Új év.

Új remények.

Új könyvek.

Új ajánlók.

Új kihívások.

Szeretettel kívánunk Minden Kedves Olvasónknak sikeres, nagyon Boldog Új Évet, és egészségben eltöltött vidám napokat!

Minden évben szoktunk egy évzáró és évindító írással jelentkezni. Búcsút intettünk 2021-nek, kedveltük szerettük, de előre tekintünk. Azt viszont nyugodtan elmondhatjuk, hogy 2021 már lazább keretek között zajlott, nem volt olyan nagyon szígorú, mint 2020. De határozottan állítom, hogy mindkét évben történtek csodás dolgok. Megszületett Detti kisfia és az én kis keresztlányom. Csodás esküvőkön jártunk, és fantasztikus történeteket olvastunk, és nagyon jó könyvek jelentek meg. No de nézzük a személyes élményeket, és elvárásokat, célkitűzéseket, esetleges fogadalmakat 2022-re.

A remény mosolyogva lépi át az új év küszöbét, miközben azt suttogja: „ez az év boldogabb lesz.”

Alfred Tennyson

Az igazság az, hogy a 2021-es évem az olyan gyorsasággal telt el, mintha nem is lett volna. Hirtelen nagyon nehéz összegeznem. Jó év volt, mert nem voltunk betegek, egészségen töltöttük el, és jelen helyzetben azt hiszem ez a lehető legszerencsésebb és legfontosabb dolog. Szép helyeken jártam, és sok jó könyvet olvastam, ami külön boldoggá tett.

Íme a karácsonyra kapott csodálatos könyveim.

Karácsonyi kincseim

Kedvenceim 2021-ből:

  • Az év könyve külföldi szerző kategóriában: Matthew McConaughey: Zöldlámpa, nagyon magával ragadott. Sokat köszönhetek neki. Azóta a városom és én elfogadtuk egymást, és így minden sokkal könnyebb.
  • Az év pökkhendi kategóriájának győztese: Böszörményi Gyula: A Barnum-rejtély
  • A legmegindítóbb kategória nyertese: Bakóczy Sára: Crescence, Széchenyi menyasszonya
  • Az év könyve magyar szerző kategóriájának abszolút győztese: Victoria Miller: A hibrid

Büszkeséggel tölt el, hogy továbbra is sok hazai szerző regényét olvasom, ez az egyik legjobban sikerült fogadalmam az elmúlt évekből. Nem sokára jelentkezem az #olvasshazaitis 2021 című írásommal.

Nézzük mit is várok 2022-től? Nem kérek sokat, maradjunk egészségesek, ha ez megvan már boldog év lesz, minden más pedig áldás és ajándék. Szeretném tovább erősíteni a kapcsolatot kiadókkal, és írókkal is, például Bakóczy Sárával, aki a kedvenc írónőm, mindhárom könyvét nagyon-nagyon szeretem. Ha olvasásra szűkítem a kört, akkor idén is remélem klassz könyvek kerülnek a kezeim közé. Igyekszem továbbra is sok hazai írő művét olvasni. Idén sem veszek magamnak sok könyvet. Büszke vagyok magamra 2021-ben 6 db könyvet vettem magamnak!!!! Az idei az az év, amikor megkérem a családot, hogy ne vegyenek nekem könyvet, mert annyi könyv vár olvasásra, hogy rengeteg, és a meglévőket szeretném elolvasni végre. Nem mellesleg, alig van már hely a könyvszekrényemben… Pedig alig 1,5 éve kaptam.

Valamint szeretnénk a bloggal egy szinttel feljebb lépni, de az egyenlőre maradjon a mi titkunk.

Szeretettel, ZsuziNóri

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük